Общопрактикуващият лекар д-р Димитринка Ралева от Ямбол е починала днес

...
Общопрактикуващият лекар д-р Димитринка Ралева от Ямбол е починала днес
Коментари Харесай

COVID-19 уби още един лекар у нас

Общопрактикуващият лекар д-р Димитринка Ралева от Ямбол е починала днес след кратко боледуване от COVID-19, съобщават от местната организация на Българския лекарски съюз.

След показалата положителен резултат проба за коронавирус, на 7 август тя е била приета за лечение в ямболската многопрофилна болница " Св. Пантелеймон ". По-късно е преместена в УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " в София, където е починала.

Д-р Ралева е на 85 години. Тя е първият починал медик от Ямболска област.

Български лекарски съюз изказва своите дълбоки съболезнования на семейството, близките и колегите на починалата д-р Димитринка Ралева. С болка и прискърбие посрещнахме новината за смъртта на нашия колега. На 85-годишна възраст д-р Ралева изгуби битката с коварната болест, но с достойнство изпълняваше своя професионален и морален дълг. Поклон пред нейната всеотдайност и смелост. Светла ѝ памет!, пишат от БЛС.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11478  Германия ще разгласи съвсем цялата територия на Испания за рисков регион Германия ще разгласи съвсем цялата територия на Испания за рисков регион  Гърция стяга ограниченията против ковид в курортите Гърция стяга ограниченията против ковид в курортите  Още 18 жители на дома за възрастни хора в Русе пребориха ковид Още 18 жители на дома за възрастни хора в Русе пребориха ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР