Общият брой на починалите от коронавирус в Мексико са вече

...
Общият брой на починалите от коронавирус в Мексико са вече
Коментари Харесай

Починалите от коронавирус в Мексико са вече над 9000

Общият брой на починалите от коронавирус в Мексико са вече 9044, заяви заместник-министърът на здравеопазването Уго Лопес-Гател, цитиран от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8669
През последното денонощие в Мексико от вируса са починали 447 души.

Броят на заразените с COVID-19 в Мексико прехвърли 78 000

Общият брой на заразените с вируса в Мексико се е увеличил за последните 24 часа с 3377 и е вече 81 400.

Най-тежка е ситуацията в столицата Мексико и в щата Мексико, където от 28 февруари са регистрирани над 36 хиляди случая на заразяване.

Мексиканските власти в края на март обявиха извънредно положение в сферата на здравеопазването и преустановиха всички дейности, които не са от първостепенно значение.

Очаква се, че от 1 юни регионите на Мексико ще започнат постепенно да се връщат към нормалния живот, като следват предписанията за безопасност на мексиканското здравно министерство.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8669  Над хиляда смъртни случая от ковид в Бразилия за 24 часа Над хиляда смъртни случая от ковид в Бразилия за 24 часа  Над 4000 са жертвите от ковид в Перу Над 4000 са жертвите от ковид в Перу  " Ислямска страна ": Covid-19 е Божие наказване за враговете
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР