Общинският съвет в Павликени взе решение за отпадане на задължението

...
Общинският съвет в Павликени взе решение за отпадане на задължението
Коментари Харесай

Наемателите на общински нежилищни имоти в Павликени не дължат наем за периода на извънредното положение

Общинският съвет в Павликени взе решение за отпадане на задължението за заплащане на наемни цена и такси от страна на наемателите и ползвателите на общински нежилищни имоти за периода на обявеното извънредно положение, съобщават от пресцентъра на общината.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7520
Освободени от такси за периода от 13 март до 13 май са наемателите на общински нежилищни имоти, функциониращи като обекти за хранене и развлечения, културно-развлекателни обекти, спортни обекти и фитнес зали, както и наемателите на ученически столове, бюфети и отдадените под наем площи в сгради за разполагане на вендинг-автомати, находящи се в училищата на територията на общината.

Безработни искат 1000 лв. безвъзмездна помощ от държавата

Вече заплатените месечни наемни вноски и такси от наемателите, отнасящи се за периода на въведените ограничителни мерки, ще се считат за платени вноски за следващ период след отмяната на извънредното положение.

За освобождаване от наеми и такси пряко засегнатите лица ще трябва да подадат декларация по образец, уточняват от администрацията.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7520  Китай се разгласи за следствие на световния отговор против COVID-19 Китай се разгласи за следствие на световния отговор против COVID-19  Рекордна безработица в Ирландия Рекордна безработица в Ирландия  Външните министри на България и Испания: Доказваме отличното съдействие и по време на пандемия Външните министри на България и Испания: Доказваме отличното съдействие и по време на пандемия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР