Общинските съветници от групата на ГЕРБ-Карнобат дариха 200 предпазни шлема

Общинските съветници от групата на ГЕРБ-Карнобат дариха 200 предпазни шлема ...

Общински съветници от ГЕРБ дариха 200 шлема на 3 училища в Карнобат.


Общинските съветници от групата на ГЕРБ-Карнобат дариха 200 предпазни шлема на три учебни заведения в града. Те са закупени с лични средства, а дарението бе подкрепено и от общинския координатор на партията Владимир Крумов. Предпазните средства са изработени от висококачествен материал в съответствие с всички предписания и здравни норми.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8424
Предпазните шлемове ще бъдат използвани от зрелостниците по време на предстоящите през юни матури. Общинските съветници Антоанета Стоянова, Антоанета Пенева, Драгомир Вълчев, Христо Георгиев и Владимир Крумов се срещнаха с директорите на училищата СУ „Св.Св. Кирил и Методий“ (Маргарита Паскалева), СУ „Христо Ботев“ (Иван Стоянов) и ПГССЛП Карнобат (Бисерка Атанасова).

 

Община Видин получи дарение от хранителни продукти

 

Те обсъдиха с директорите на училищата и педагози протичащото онлайн обучение, както и при какви засилени противоепидемични мерки от министерството на образованието ще протекат предстоящите изпити за завършване.  55 ще са завършващите в ПГССЛП-Карнобат, 58 ученици ще се явят на матури в СУ „Христо Ботев“, а в СУ „Св.Св. Кирил и Методий“ те ще са 64.

 

 


Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 8424 Общо 25 души вече са заразени с COVID-19 в завода в Пазарджик Общо 25 души вече са заразени с COVID-19 в завода в Пазарджик Над 9000 новозаразени за последното денонощие в Русия Над 9000 новозаразени за последното денонощие в Русия Четиридневен полицейски час в Турция заради Рамазан Байрам Четиридневен полицейски час в Турция заради Рамазан Байрам
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България

Източник: novini.bg