Общинските басейни в комплекса Меден рудник, в плувния комплекс Парк

...
Общинските басейни в комплекса Меден рудник, в плувния комплекс Парк
Коментари Харесай

Отварят се за посещения басейните и тенискортовете в Бургас

Общинските басейни в комплекса " Меден рудник ", в плувния комплекс " Парк Арена " и в гимназията " Акад. Никола Обрешков " ще отворят на 7 май. Това е разпоредил кметът Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден, съобщиха от общината.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7132
Служителите на общинското предприятие " Спортни имоти " трябва да извършат всички дейности за нормалното функциониране на съоръженията, описани в последната заповед на министъра на здравеопазването.

Вече са включени инсталациите за подгряване на водата, която трябва да достигне 26-27 градуса. Във всички общински басейни ще бъдат осигурени коридори за ползване както от спортните клубове, така и от гражданите.

В момента се изготвя график и разпределение на басейните за почасовото им използване за тренировъчен процес и подготовка от плувните клубове в града.

Днес е започнала подготовка и за отваряне на тенискортовете. Десетте корта в парка " Езеро " ще бъдат достъпни за граждани и спортни клубове на 6 май, за което ще бъде направен график. Трите корта в спортния комплекс " Изгрев " ще бъдат на разположение само на спортни клубове.

Лекоатлетическата писта в спортния комплекс " Славейков " ще бъде отворена за ползване от всички желаещи, както и тенискортът в плувния комплекс " Парк Арена ".

Залите в спортните комплекси ще останат затворени.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7132  ВМА уголемява психичната помощ за пациентите с COVID-19 ВМА уголемява психичната помощ за пациентите с COVID-19  Военни самолети летяха над Москва Военни самолети летяха над Москва  Доналд Тръмп през януари: Задава се вирус от Китай, само че не толкоз гибелен Доналд Тръмп през януари: Задава се вирус от Китай, само че не толкоз гибелен
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР