Общинската Втора МБАЛ работи в нормален ритъм и приема пациенти

...
Общинската Втора МБАЛ работи в нормален ритъм и приема пациенти
Коментари Харесай

Втора градска болница работи в нормален ритъм, приема пациенти

Общинската Втора МБАЛ работи в нормален ритъм и приема пациенти в различните си отделения и клиники, съобщават от Столичната община.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4430
В отделението по фтизиатрия и пневмология, което беше реорганизирано в " инфекциозно " на 20 март т.г., в момента има настанени 10 пациенти с диагноза COVID-19.

66-годишна жена е в тежко състояние с коронавирусна пневмония в Смолян

Отделението има отделен вход и работата там не пречи на останалата дейност на лечебното заведение, е заявил доц. Стефан Узунов, директор на Втора МБАЛ.

На своя пресконференция днес директорът на ЦСМП д-р Георги Гелев е подал невярна информация към медиите, като е обявил, че болницата е " затворена ", се посочва в съобщението.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4430  Данаил Кирилов показа пред сътрудниците си от Европейски Съюз подхванатите от България ограничения по отношение на изключителното състояние Данаил Кирилов показа пред сътрудниците си от Европейски Съюз подхванатите от България ограничения по отношение на изключителното състояние  Тазгодишният месец март е измежду най-горещите, регистрирани в миналото Тазгодишният месец март е измежду най-горещите, регистрирани в миналото  БЛС и НЗОК се договориха - на всички лечебни заведения ще бъдат изплатени 85% от предстоящите в неепидемична конюнктура средномесечни приходи БЛС и НЗОК се договориха - на всички лечебни заведения ще бъдат изплатени 85% от предстоящите в неепидемична конюнктура средномесечни приходи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР