Образувана е преписка срещу 28-годишен мъж за нарушаване на наложената

...
Образувана е преписка срещу 28-годишен мъж за нарушаване на наложената
Коментари Харесай

Мъж под карантина във Вършец се оказа в София

Образувана е преписка срещу 28-годишен мъж за нарушаване на наложената му карантина във Вършец. Това съобщиха от ОДМВР – Монтана.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3929
На 02.04.2020 г. около 10,00 ч. служители на РУ Вършец извършили проверка на адреса на 28-годишен жител в курортния град, който е без налични симптоми на корона вирус, но с наложена домашна карантина за срок от 14 дни, считано от 30.03.2020 г.

Пациент с коронавирус тръгнал за лекар, но минал да напазарува и да си плати осигуровките

При извършената проверка 28-годишният не е установен. С него е проведен телефонен разговор, в който е заявил, че се намира в гр. София.



За случая е уведомен дежурен прокурор от Районна прокуратура Берковица. По случая е образувана преписка за проверка на данни за извършено престъпление по чл. 355, ал. 2 от НК.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3929  Сръбската войска прикани запасняци в битката срещу ковид Сръбската войска прикани запасняци в битката срещу ковид  Двама избягаха от карантината си в Елин Пелин и Самоков, с цел да пазарят Двама избягаха от карантината си в Елин Пелин и Самоков, с цел да пазарят  Две досъдебни производства и една инспекция са формирани за нарушение на карантина в Разградско Две досъдебни производства и една инспекция са формирани за нарушение на карантина в Разградско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР