Областният управител на Пловдив Дани Каназирева заяви, че ще иска

...
Областният управител на Пловдив Дани Каназирева заяви, че ще иска
Коментари Харесай

Областният управител на Пловдив ще иска от РЗИ санкция за претъпкан с хора магазин

Областният управител на Пловдив Дани Каназирева заяви, че ще иска от РЗИ в града санкция за магазин, който не спазва противоепидемичните мерки. Това съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Тя е уточнила, че ще настоява при следващо нарушение да бъде затворен магазинът. Съгласна съм с изразеното мнение от повечето граждани, че не може мерките да се спазват от едни, да бъдат затворени заведенията и много други бизнеси и сфери, а в същото време да има подобни случаи в други магазини, коментира Каназирева и допълва, че това води до риск мерките да не доведат до желания резултат.

Изказването на областния управител е по повод сигнали на граждани в социалните мрежи, че в един магазините на веригата на " Джъмбо " в Пловдив броят на посетителите не е бил контролиран и грубо е било нарушено решението на Областния щаб. Тя допълва, че при установен брой на посетителите - 150, е видно, че те са много повече.

По думите ѝ днес проверките продължават, а всеки един магазин трябва да спазва заповедта на здравния министър и решенията на Щаба за броя на посетителите. Дани Каназирева допълва, че тази сутрин е провела разговор с управителя на магазин " Джъмбо " и има уверението, че ще бъдат взети мерки и посетителите вътре в магазина ще бъдат редуцирани.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16313  От идната седмица във Англия стартира имунизацията От идната седмица във Англия стартира имунизацията  Стотици хиляди гимназисти в Израел се завърнаха в класните стаи Стотици хиляди гимназисти в Израел се завърнаха в класните стаи  Д-р Симидчиев: Първите дози с ваксина няма да стигнат за всички искащи Д-р Симидчиев: Първите дози с ваксина няма да стигнат за всички искащи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР