Областната организация на Българския Червен кръст в Ямбол обяви телефонни

...
Областната организация на Българския Червен кръст в Ямбол обяви телефонни
Коментари Харесай

БЧК в Ямбол обяви телефони за психологическа помощ и консултиране на граждани

Областната организация на Българския Червен кръст в Ямбол обяви телефонни линии за оказване на психологическа помощ и консултиране на граждани, нуждаещи се от подкрепа, съобщиха от неправителствената организация.

От тях могат да се възползват и всички специалисти, които се грижат за здравето, живота и безопасността на гражданите в условията на извънредната епидемична обстановка и риска от заразяване с COVID-19.

Телефонните линии 0882 59 88 07 и 0899 72 61 38 са обслужвани от служители и доброволци на организацията, професионалисти в областта на първата психологична помощ и психосоциална подкрепа при бедствия и кризи. Целта е да се намали стресът, тревожността, натрупаните негативни емоции и депресивни състояния.

От БЧК гарантират опазването на тайната на споделените проблеми от гражданите.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15784  Четирима души от личния състав на Центъра за настаняване от фамилен вид в Ямбол са с COVID-19 Четирима души от личния състав на Центъра за настаняване от фамилен вид в Ямбол са с COVID-19  В Беларус са регистрирани 1563 нови случая на COVID-19 за денонощие В Беларус са регистрирани 1563 нови случая на COVID-19 за денонощие  Детска градина в Добрич поема грижата за децата на медици Детска градина в Добрич поема грижата за децата на медици
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР