Обичаният актьор и режисьор Мариус Куркински направи уникален жест към

...
Обичаният актьор и режисьор Мариус Куркински направи уникален жест към
Коментари Харесай

Мариус Куркински с уникален жест заради извънредното положение

Обичаният актьор и режисьор Мариус Куркински направи уникален жест към публиката. Във времето на извънредно положение, когато хората са по домовете си, а театрите са затворени, той реши също да играе онлайн.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2610
Почитателите на театъра ще могат да видят премиера на постановката “Черното пиле”. Това ще стане на 27.03 от 20:30 часа, когато е и Денят на театъра.

Композиторът Асен Аврамов: Нека не пожелаваме свят, в който невярващите озверяват срещу вярващите!

В „ Черното пиле “ Мариус Куркински включва три разказа на Хайтов – „ Мерак “, „ Пазачът на овесената нива “ и „ Черното пиле “.

За постановката актьорът каза: „ Хора, които живеят трудно, страдат, понякога изпадат в грехове, но винаги търсят разкаяние и никога не пропускат великите мигове на радост и любов. В разказите на Хайтов душата на българина е чиста и неопетнена, там хората не са нагазили в никакви отношения с комерсиалното, в същото време страдат от живота, но не се жалват, а го преборват “.

Повече вижте тук.

Мариус Куркински
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2610  Със съдействието на народен представител на ГЕРБ – две огромни палатки се дават за битката против COVID-19 Със съдействието на народен представител на ГЕРБ – две огромни палатки се дават за битката против COVID-19  Спират приема на пациенти в столичната Пета МБАЛ, поради случаи на COVID-19 Спират приема на пациенти в столичната Пета МБАЛ, поради случаи на COVID-19  Здравен чиновник: Здравен чиновник: " Цунами " от инфектирани с ковид връхлита лондонските лечебни заведения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР