Обичаният актьор и режисьор Мариус Куркински направи уникален жест към

Обичаният актьор и режисьор Мариус Куркински направи уникален жест към ...

Мариус Куркински с уникален жест заради извънредното положение.


Обичаният актьор и режисьор Мариус Куркински направи уникален жест към публиката. Във времето на извънредно положение, когато хората са по домовете си, а театрите са затворени, той реши също да играе онлайн.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2610
Почитателите на театъра ще могат да видят премиера на постановката  “Черното пиле”. Това ще стане на 27.03 от 20:30 часа, когато е и Денят на театъра.

Композиторът Асен Аврамов: Нека не пожелаваме свят, в който невярващите озверяват срещу вярващите!

В „Черното пиле“ Мариус Куркински включва три разказа на Хайтов – „Мерак“, „Пазачът на овесената нива“ и „Черното пиле“.

За постановката актьорът каза: „Хора, които живеят трудно, страдат, понякога изпадат в грехове, но винаги търсят разкаяние и никога не пропускат великите мигове на радост и любов. В разказите на Хайтов душата на българина е чиста и неопетнена, там хората не са нагазили в никакви отношения с комерсиалното, в същото време страдат от живота, но не се жалват, а го преборват“.

Повече вижте тук.

Мариус Куркински
Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 2610 Със съдействието на депутат на ГЕРБ – две големи палатки се предоставят за борбата срещу COVID-19 Със съдействието на депутат на ГЕРБ – две големи палатки се предоставят за борбата срещу COVID-19 Спират приема на пациенти в столичната Пета МБАЛ, заради случаи на COVID-19 Спират приема на пациенти в столичната Пета МБАЛ, заради случаи на COVID-19 Здравен служител: "Цунами" от заразени с коронавируса връхлита лондонските болници Здравен служител: "Цунами" от заразени с коронавируса връхлита лондонските болници
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България

Източник: novini.bg