ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за изпълнение на мерките

...
ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за изпълнение на мерките
Коментари Харесай

Съставиха 19 акта за струпване на хора в Сливенско

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за изпълнение на мерките от Националния оперативен щаб във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3593
През изминалото денонощие служители на ОДМВР-Сливен са извършили 402 проверки за спазване на карантината на територията на областта. РУ – Сливен – 259, РУ – Нова Загора – 111, РУ – Котел – 103, РУ – Твърдица – 29.

Още трима нарушиха карантината си в Сливенско

Образувани са 2 досъдебни производства за нарушаване на карантина по чл.355 от НК под надзора на Районна прокуратура. Нарушенията са установени на територията на РУ-Сливен.

Посетени са 9 сигнала за струпване на хора. Съставени са 19 акта по чл.209а от ЗЗ и 4 акта по ЗАНН.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3593  Колеги и другари към Хасан Адемов: Бързо излекуване, докторе! Ти си един от нас! Колеги и другари към Хасан Адемов: Бързо излекуване, докторе! Ти си един от нас!  Жените в България са по-притеснени от мъжете от изключителната обстановка Жените в България са по-притеснени от мъжете от изключителната обстановка  Пловдивчанин избяга от карантината си Пловдивчанин избяга от карантината си
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР