Няма да ми пипнеш мобилния телефон, опънал се индонезиецът Деде

Няма да ми пипнеш мобилния телефон, опънал се индонезиецът Деде ...

Жена поля мъжа си с бензин и го запали! Причината ще ви смае...."Няма да ми пипнеш мобилния телефон", опънал се индонезиецът Деде Пурнама на съпругата си Ирхам. Тя го помолила да й даде паролата си за телефона, но той категорично отказал. Така отпушил свиреп скандал, чиито последици никой не предполагал.

Деде и жена му живели в малка къща в индонезийско селце на остров Ломбок. Когато жена му отишла при него да го пита за пин-кода, Деде тъкмо оправял покрива.Той отказал и това вбесило жена му, която отприщила скандал. Деде слязъл от покрива и ударил жена си. Тя не останала дръжна, взела намиращото се наблизо шише с бензин и поляла мъжа си от главата до петите. След това било достатъчно само да щракне със запалката си. През цялото време съсед на семейството наблюдавал всичко отстрани, който се втурнал да гаси горящия Деде. След това закарал тежко ранения мъж до болницата.

Независимо от усилията на лекарите Деде умрял два дни след фаталния скандал с жена си. В момента съпругата е обвинена в убийство. 

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg