Няколко актуални въпроса към Националния оперативен щаб по повод мерките

...
Няколко актуални въпроса към Националния оперативен щаб по повод мерките
Коментари Харесай

Слави Трифонов към Оперативния щаб: Гражданите имат право да знаят истината за COVID-19

Няколко актуални въпроса към Националния оперативен щаб по повод мерките срещу коронавируса отправи шоуменът и учредител на партията ``Има такъв народ`` Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в в профила си в социалната мрежа Фейсбук.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9134
„ Публикувам това писмо на моята фейсбук страница, за да му дам гласност. Защото знам, че националните медии и повечето медии в България или няма да го отразят, или няма да го отразят адекватно “, пояснява Трифонов.

Слави Трифонов: Един детски въпрос към Мутафчийски ознаменува тоталния крах на българската мисирска журналистика

" До членовете на Националния оперативен щаб за борба с COVID-19 д-р Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил Д-р Тодор Кантарджиев  Тодор Кантарджиев Проф. д-р Тодор Веселов Кантарджиев дмн, мзм, завършва Медицинска Академия - София през 1981 г., като Д-р Георги Попов

Копие до: Медиите в Република България

Отворено писмо-покана до д-р Атанас Мангъров, д-р Георги Тодоров, д-р Стоян Алексов, д-р Владимир Николов, д-р Антония Първанова  Антония Първанова Родена е през 1962 година в Добрич. Завършва езикова гимназия „ Гео Милев” с английски и Уважаеми колеги

В страната ни се наблюдава разминаване в аргументите, изказвани от медицински лица, що се отнася до инфекциозно заболяване, наречено COVID-19 и обявено за пандемия, което не е и никога не било обявявано за Особено опасна инфекция.

От една страна Националният оперативен щаб (НОЩ), на който Вие сте членове, има пълен достъп до целия медиен ресурс на държавата, за да информира гражданите. От друга, все повече стават критиците на решенията на МС, взети по препоръка на НОЩ. Мненията, различни от Вашите си проправят път през алтернативни канали за информация, каквито са социалните мрежи и някои медии без национална представителност. С достатъчно факти, ние аргументирано оспорихме не само мерките, които се приложиха, но споменахме и тези, които следваше да бъдат прилагани.

Очевидно е разминаването на лекарите специалисти, когато се говори за: брой на болните; починалите в асоциация с вирус; брой на заразените със SARS-COVID-19; изградилите имунитет (независимо от неговата трайност). Гражданите имат право да чуят истината и в тази връзка бихме искали да Ви поканим на публичен диспут, на който да обсъдим:

- различията в оценките за степента на опасност от този вирус;

- какви мерки е редно да се вземат и адекватността и резултатността на досега взетите, не само в медицински аспект;

- как това ще бъде от полза за гражданите и обществото като цяло.

Дебатът е един от инструментите в демократичната държава и дава възможност на тези, които трябва да поемат отговорност да стигнат до решения, почиващи на научни данни и анализи. Изводите от един такъв дебат могат да доведат до предложения, които са полезни за обществото. Нека го използваме.

Предлагаме това да се случи на 17.06.2020 г. от 14 часа. Очакваме Вашия отговор, за съгласие или отказ от дебата в срок до 5 дни. Предлагаме да дебатираме като лекари, а не като служители в дадена институция! “, завършва Трифонов.




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9134  Полша отваря границите си за жители на Европейски Съюз Полша отваря границите си за жители на Европейски Съюз  Доц. Мангъров и други лекари провокираха щаба на дебат за COVID-19 Доц. Мангъров и други лекари провокираха щаба на дебат за COVID-19  До 5 години затвор, в случай че заразиш различен с COVID-19 в Таджикистан До 5 години затвор, в случай че заразиш различен с COVID-19 в Таджикистан
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР