Ню Йорк ще започне в понеделник втория етап от облекчаването

...
Ню Йорк ще започне в понеделник втория етап от облекчаването
Коментари Харесай

Ню Йорк започва втория етап от облекчаването на ограниченията заради COVID-19

Ню Йорк ще започне в понеделник втория етап от облекчаването на ограниченията заради коронавируса, заяви днес кметът на града Бил де Блазио, като се аргументира с продължаващото подобряване на ситуацията, съобщава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9486
Сред обектите, на които се позволява да възобновят работа във втория етап, са офиси, магазини, извършващи търговска дейност в затворени пространства, хранителни заведения на открито, фризьорски салони и бръснарници.

Как Ню Йорк се пребори с COVID-19?

" Виждаме последователен напредък и е време да кажем на всички да се подготвят за втория етап ", каза Де Блазио на пресконференция.

Той подписа изпълнителна заповед за осъществяване на инициатива, която ще позволи на ресторантите, кафенетата и баровете, предлагащи храна, да кандидатстват за използване на определени пространства като тротоарите за обслужване на открито. Настаняването на клиенти във вътрешни дворове и градини също ще бъде разрешено.

Де Блазио каза, че инициативата ще помогне на близо 5000 ресторанта и ще спаси около 45 000 работни места. Кметът също така обяви, че от понеделник ще бъдат отворени спортните площадки в града.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9486  В реанимация с COVID-19 е основният проектант на Благоевград В реанимация с COVID-19 е основният проектант на Благоевград  Излязоха резултатите на децата от групата на инфектираната с COVID-19 възпитателка в Перник Излязоха резултатите на децата от групата на инфектираната с COVID-19 възпитателка в Перник  Жена в Хавана се разхожда с кашон, с цел да се защищити от COVID-19 Жена в Хавана се разхожда с кашон, с цел да се защищити от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР