Нощните заведения във Велинград се затварят за 14 дни и

...
Нощните заведения във Велинград се затварят за 14 дни и
Коментари Харесай

Затварят нощните заведения във Велинград

Нощните заведения във Велинград се затварят за 14 дни и максимално се ограничават масовите мероприятия на територията на общината. Това реши днес на извънредно заседание общинския кризисен щаб.

Рестрикциите са продиктувани заради рязкото увеличение на заболелите от коронавирус в района.

В курортния център са сформирани комисии, които ще извършват постоянни проверки за спазване на противоепидемичните мерки в обществени сгради, магазини и заведения.

На заседанието беше отчетено, че двете болници във Велинград разполагат с 31 легла за лечение на заболели от коронавирус, като 18 от тях вече са заети. Поради това в едната от болниците ще бъдат разкрити допълнително още 8 легла.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13941  Министърът на опазването на здравето издаде заповед, с която вкарва още по-строги ограничения против COVID-19 Министърът на опазването на здравето издаде заповед, с която вкарва още по-строги ограничения против COVID-19  Меркел разкритикува неналичието на дисциплинираност поради растежа на случаи на COVID-19 Меркел разкритикува неналичието на дисциплинираност поради растежа на случаи на COVID-19  Лекари излизат с апел за съблюдаване на ограниченията Лекари излизат с апел за съблюдаване на ограниченията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР