Носителката на титлата „Мис България 2015“ Марина Войкова се сгоди

...
Носителката на титлата „Мис България 2015“ Марина Войкова се сгоди
Коментари Харесай

Тайни от кухнята: Какви са предложенията за брак в родния шоубизнес

Носителката на титлата „ Мис България 2015 “ Марина Войкова се сгоди за ексгаджето на Елен Колева – бизнесмена Давид Бонев. Щастливата новина сподели бъдещата булка, като качи фотос от романтичното предложение, което любимият й направи на плажа в Пукет, Тайланд. Там Бонев отправил незабравимо предложение, изписвайки с огнени букви „ Омъжи се за мен “. Отговорът на Марина, разбира се не закъснял.

Попфолк изпълнителката Ани Хоанг и половинката й - Люси Иларионов са сгодени от четири години. Красивата виетнамка казала заветното „ ДА “ на режисьора, който държал да узаконят отношенията си. С течение на времето обаче двамата разбрали, че подписът не значи нищо о решили да не се женят. „ Мога да дам много примери за хора, които вдигат сватби и не са щастлив. Е, ние не сме от тях “, споделя Ани пред " Телеграф ".

Бившият готвач на Елизабет II шокиращо: Когато хване банана и трябва да го яде тя… (СНИМКИ)

Оперната певица Габриела Пеева от трио „ Сопрано “ също каза „ ДА “ по време на романтично пътешествие, но в Барселона. Любимият й подготвил всичко с помощта на другите две момичета от триото, а Габи останала без дъх, когато получила предложението от най-високата точка на площад Каталуня.

Колежката й Биляна също бе изненадана с нестандартно предложение. През декември миналата година тя пя на концерт в Пловдив, когато на сцената излезе приятелят й и извади годежен пръстен по мярка на красивата оперна певица.

Изуми всички на Острова! Кейт Мидълтън си позволи нещо шокиращо, свързано с покойната принцеса Даяна!

Синът на Динко Динев – Иван предложи брак на Петя Стоянова, известна с псевдонима си Пенелопе. Тя и Иван са двойка от няколко години, а крачка към узаконяване на връзката направил Иван. Милионерският наследник коленичил пред любимата си с пръстен обсипан с диаманти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР