Нормално е да има разследвания, когато има съмнения. Те не

...
Нормално е да има разследвания, когато има съмнения. Те не
Коментари Харесай

Корнелия Нинова обеща: Йончева скоро разкрива страшна корупционна схема в строителството

Нормално е да има разследвания, когато има съмнения. Те не ни притесняват, вярваме невинноста на Елена Йончева и проф. Георги Михайлов, като седим зад тях като един. Обвиняват Йончева за пране на пари около КТБ. Делото " КТБ " се разследва от над 2 години, защо сега се появяват някакви неща свързани с нея. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването " Панорама " по БНТ.
" След като Елена Йончева разкри „ Кум-гейт “, снима лошото състояние на граничната ни ограда и още много, сега се отвръща срещу нея. Това е удар срещу разследващ журналист. Това не е истинско обвинение. Насърчавам Елена да продължи със своите разследвания. Часове преди да бъдат поискани имунитетите на депутатите ни, Йончева ми показа документ, който разкрива корупция в строителство. Този документ предстои да бъде показан ", каза още тя.
" Целенасочено е и нападението срещу проф. Георги Михайлов. Как така управляващите забелязаха присъствието му, малко след като той стана острието на вота на недоверие по тема здравеопазване ", попита Нинова.
" Ние не се регистрираме, но и не получаваме заплати. Не харчим парите на народа. Няма да се регистрираме, докато не видим оставката на Валери Симеонов ", коментира лидерът на БСП.
" В БСП направихме изключителна тежка реформа относно мандатите на депутатите. Партията запазва хорското доверие, стилът и реформите ни дават резултат ", завърши Корнелия Нинова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР