Нов, по-строг полицейски час ще бъде въведен от сряда на

...
Нов, по-строг полицейски час ще бъде въведен от сряда на
Коментари Харесай

По-строг полицейски час въвеждат в Северна Македония

Нов, по-строг полицейски час ще бъде въведен от сряда на цялата територия на Северна Македония, съобщава БТА, като цитира решение, взето на днешното заседание на правителството.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4422
Забраната за излизане от понеделник до петък ще започва от 16 часа и ще продължава до 5 часа сутринта на следващия ден.

72 нови случая на заразяване с коронавирус в Северна Македония

По време на уикенда ще бъде въведен 24-часов полицейски час, както беше в Куманово през изминалия уикенд. Част от новите мерки публикува служебният премиер Оливер Спасовски на Фейсбук страницата си.

Той написа, че на малолетните е забранено да излизат навън освен от понеделник до петък от 13 до 15 часа. Хората над 67 години могат да изризат само от понеделник до петък от 10 до 12 часа.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4422  Радев ще посети болница Радев ще посети болница " Пирогов "  Европейска комисия и Европейска инвестиционна банка обезпечават спомагателна поддръжка за сдруженията в изискванията на зараза Европейска комисия и Европейска инвестиционна банка обезпечават спомагателна поддръжка за сдруженията в изискванията на зараза  Актьорът Джей Бенедикт умря от затруднения от ковид Актьорът Джей Бенедикт умря от затруднения от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР