Нов негативен рекорд регистрира днес Румъния: 1356 нови случая на

...
Нов негативен рекорд регистрира днес Румъния: 1356 нови случая на
Коментари Харесай

Нов негативен рекорд в Румъния: 1356 новозаразени за едно денонощие

Нов негативен рекорд регистрира днес Румъния: 1356 нови случая на COVID-19 за последното денонощие, информира в. " Адевърул ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10984
Групата за стратегическа комуникация съобщи, че за последните 24 часа са регистрирани нови 1356 заразени, с което общият брой нараства на 49 591 души.

От 1 август Румъния затяга мерките срещу COVID-19

7265 румънци с потвърдена коронавирусна инфекция са хоспитализирани, а 402-ма са настанени в отделения за интензивни медицински грижи. През последното денонощие са починали 35 пациенти, с което броят на жертвите на COVID-19 в Румъния нараства на 2304.

Рекорден брой пациенти с COVID-19 в интензивни отделения в Румъния

Броят на излекуваните е 26 609.

Най-много нови случаи са регистрирани в Букурещ - 233, допълва агенция Аджерпрес, цитирана от БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10984  Д-р Дариткова: Всички български жители ще имат достъп до имунизацията против COVID-19 Д-р Дариткова: Всички български жители ще имат достъп до имунизацията против COVID-19  Четиримата новозаразени с ковид в Сливенско са приети в болница Четиримата новозаразени с ковид в Сливенско са приети в болница  Полша регистрира най-вече инфектирани с ковид от началото на пандемията Полша регистрира най-вече инфектирани с ковид от началото на пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР