Нови 398 случая на коронавирус са потвърдени през последното денонощие

...
Нови 398 случая на коронавирус са потвърдени през последното денонощие
Коментари Харесай

398 новозаразени с COVID-19 в Босна и Херцеговина

Нови 398 случая на коронавирус са потвърдени през последното денонощие в Босна и Херцеговина, след като бе увеличен броят на тестовете, съобщи информационният сайт Кликс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11284
От тях 326 са в Мюсюлманско-хърватската федерация, където през последното денонощие са направени 1645 теста. Най много нови случаи /68/ са потвърдени отново в столицата Сараево, където са регистрирани и 6 смъртни случая, включително бившия шеф на федералната финансова полиция Зуфер Дервишевич, който се пенсионира миналата година, предава БТА.

Рекордни 434 нови случая на коронавирус в Босна и Херцеговина

В Република Сръбска през последното денонощие са направени 506 теста за коронавирус и са потвърдени 72 нови случая на заразени, 16 от които в столицата Баня Лука.

От началото на епидемията в Босна и Херцеговина са регистрирани общо 14 071 заразени с коронавирус, от които 7657 са оздравели, а 398 са починали.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11284  Ръст на инфектираните от COVID-19 в Европа Ръст на инфектираните от COVID-19 в Европа  Постоянното хълцане е измежду редките признаци на COVID-19 Постоянното хълцане е измежду редките признаци на COVID-19  Вижте къде са новите случаи на COVID-19 у нас Вижте къде са новите случаи на COVID-19 у нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР