Новите регистрирани 11 носители на Covid-19 в Добричка област са

...
Новите регистрирани 11 носители на Covid-19 в Добричка област са
Коментари Харесай

Новозаразените с коронавирус в Добричка област са на възраст между 45 и 80 години

Новите регистрирани 11 носители на Covid-19 в Добричка област са на възраст от 45 до 80 години, съобщиха от Областния кризисен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11041
Сред тях няма обитатели на Дома за възрастни хора в Добрич, където преди дни бе установен заразен служител, уточняват от щаба. В дома не са установени и други служители с положителни тестове за инфекцията. Секретарят на щаба д-р Светла Ангелова информира, че в областта не са регистрирани и нови заболели медицински лица.

Ето къде са новите заразени от COVID-19 в страната

Шестима от новите заразени са настанени в Многопроофилната болница за активно лечение в Добрич. Останалите са изолирани без оплаквания в домовете им.

19-годишен пациент във Велико Търново е починал след заразяване с COVID-19

От началото на апедимията заразените с Covid-19 в Добричка област вече достигат 319, според данните от единния информационен портал.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11041  Спешно съвещание на Столична дирекция на вътрешните работи - взрив на инфектираните с COVID-19 в Спешно съвещание на Столична дирекция на вътрешните работи - взрив на инфектираните с COVID-19 в " Охранителна полиция "  Апелативната прокуратура във Варна разпореди инспекции в домове за остарели хора в района Апелативната прокуратура във Варна разпореди инспекции в домове за остарели хора в района  Заразените с ковид в Грузия станаха 1171 Заразените с ковид в Грузия станаха 1171
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР