Новите диагностицирани с коронавирусна инфекция в област Кюстендил за изминалите

...
Новите диагностицирани с коронавирусна инфекция в област Кюстендил за изминалите
Коментари Харесай

В Кюстендилска област за лечение са настанени 27 души с коронавирусна инфекция

Новите диагностицирани с коронавирусна инфекция в област Кюстендил за изминалите три дни - от 24 до 26 юли - са 13, съобщиха от Областния кризисен щаб. Положителни проби са дали хора от общините Кюстендил, Дупница и Кочериново.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10866
Само трима души са новозаразените в община Кюстендил. Положителни проби са дали девет души от община Дупница и един - от община Кочериново.

Настанени за лечение в специализираното отделение на Общинската болница в Дупница са общо 16. От тях само една възрастна жена е в по-тежко състояние, а останалите пациенти са в средно тежко и сравнително стабилно общо състояние, казаха от здравното заведение.

Настанените за лечение в болницата в Кюстендил са седем души. Двама от пациентите са в много тежко състояние. В петък следобед там е починал 60-годишен мъж от община Кюстендил, който е бил с редица придружаващи заболявания.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10866  Правителството на Филипините е предотвратило близо милион и половина заразявания с ковид Правителството на Филипините е предотвратило близо милион и половина заразявания с ковид  Д-р Маджаров: Лекарите от бранша за Коронавирус са на лимита Д-р Маджаров: Лекарите от бранша за Коронавирус са на лимита  Гърция може да има ваксина против COVID-19 още при започване на 2021 година Гърция може да има ваксина против COVID-19 още при започване на 2021 година
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР