Нови пет положителни проби за COVID -19 има в поставеното

...
Нови пет положителни проби за COVID -19 има в поставеното
Коментари Харесай

Заразените с COVID -19 в село Паничерево станаха 13

Нови пет положителни проби за Коронавирус -19 има в поставеното под блокада село Паничерево.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5722
Те са на майка, баща, 9-годишното им дете и още две жени. Семейството е настанено в Клиниката по инфекциозни болести, а други две заразени жени остават на домашно лечение.

Това съобщи за БТА директорът на Университетската болница в Стара Загора проф.д-р Йовчо Йовчев. Броят на заразените от селото вече е 13. За два дни са направени 130 проби на жители на подбалканското село, които са били контактни с първите шестима заразени. Вземането на проби продължава и утре.

Вижте новите данни за коронавируса на Разпети петък

По думите на кмета на Паничерево Атанас Граматиков през следващите два дни се очакват няколко десетки селскостопански работници, които се завръщат от Англия. В селото живеят над 1300 души, но броят на регистрираните е 2002.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5722  Заради новата заповед на Ананиев и Централната гара в София затвори Заради новата заповед на Ананиев и Централната гара в София затвори  Централна автогара - София затвори през днешния ден в 15.00 ч.

Централна автогара - София затвори през днешния ден в 15.00 ч.  Защо злото ни беше належащо в този момент! Защо злото ни беше належащо в този момент!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР