Новата година започна със здравословни болежки за Венета Райкова. Тежка

...
Новата година започна със здравословни болежки за Венета Райкова. Тежка
Коментари Харесай

Венета Райкова влезе по спешност в болница!

Новата година започна със здравословни болежки за Венета Райкова. Тежка бъбречна криза вкара водещата на „ Папараци” по Би Ти Ви за изследвания в болница „ Токуда”.

В неделя около 15 ч. следобяд, сам-самичка блондинката пристигна със сребристото си беемве, което остави на паркинга на здравното заведение. Присвита на две, водещата хлътна в сградата, отби се през регистратурата и се качи в спешния кабинет. Небрежното й облекло – черен анцунг и червена пухенка отгоре, издаваха, че Венета по спешност се е облякла на две, на три, за да отиде на преглед, пише " Уикенд ".

Няколко минути по-късно с документи в ръка тя се отправи към отделението за образна диагностика. Венета изчака няколко минути реда си встрани от останалите пациенти и влезе за снимка на бъбреците. След това извади джиесема си и телефонира. „ Сега бях на скенер. Имам камъка и в двата бъбрека”, оплака се водещата на „ Папараци”. После пристъпвайки едва-едва заради силните болки в кръста се запъти към урологията, за да й предпишат лечение.

Вероятно простуда през последните мразовити дни е отключила бъбречните проблеми на Райкова. Малко преди старта на новия телевизионен сезон Венета бе тръшната от грип. „ Лежа си болна, няма кой един чай да ми направи... Като няма чай, на класациите се радвам”, ожали се Венета, изтъквайки, че последната й книга не пуска вече 2 месеца първото място за най-продавани издания у нас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР