Нито един човек не починал вследствие на коронавирусната инфекция през

...
Нито един човек не починал вследствие на коронавирусната инфекция през
Коментари Харесай

Без починали в Хърватия

Нито един човек не починал вследствие на коронавирусната инфекция през последните 24 часа в Хърватия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10487
Според информацията, разпространена от щаба в Загреб, за изминалото денонощие да били регистрирани 92 нови случая на заразното заболяване.

" През отчетния период са били проведени 1807 теста. Общо заразените хора към тази сутрин са били 1204. В болници са се намират 132-ма души, петима пациенти са интубирани ", се е посочвало още в официалното съобщение на институцията.

Местното издание Индекс допълни, че от вчера хората са били задължени да носят маски на почти всички закрити обществени пространства.

От първия случай в страната (25 февруари) досега са били установени 3953-ма носители на инфекцията, a починалите са били 120 души, а оздравелите – 2629.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10487  Нов връх на новозаразени с ковид в Румъния Нов връх на новозаразени с ковид в Румъния  Израел пред национална карантина? Израел пред национална карантина?  Черна гора удължи периода на самоизолация на 21 дни Черна гора удължи периода на самоизолация на 21 дни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР