Никол Кидман наруши мълчанието си за своите приемни деца, които

...
Никол Кидман наруши мълчанието си за своите приемни деца, които
Коментари Харесай

Никол Кидман проговори за приемните си деца, отвлечени от Сциентологията

Никол Кидман наруши мълчанието си за своите приемни деца, които тя осинови по време на брака си с Том Круз. По-рано се появи информация, че актрисата не общува с 25-годишната Изабела и 23-годишния Конър заради привързаността им към Сциентологията. В течение на 10 години папараците нито веднъж не са виждали роднините заедно, пише в. " Сън ".



" Те избраха пътя на Сциентологията и, що се отнася до мен като майка, моята работа е да ги обичам. Аз съм пример за толерантност. Вярвам, че не е важно с какво се занимава вашето дете, основното е то винаги да бъде обичано и да го чувства. Точно това правя аз ", призна Никол.

Изабела и Конър актрисата осинови, когато бе омъжена за Том Круз. Холивудската двойка се раздели през 2001 година, след което децата останаха при приемния си баща. Малко по-късно в медиите се появи информация за суровите правила на сциентолозите. Според тях, ако човек напусне религиозното движение, както направи Кидман, то той повече не може да общува с другите последователи.



В частност, актрисата не е присъствала на сватбата на Изабела през 2015 година, а за последно те бяха видени заедно през 2006 година. Междувременни Никол възпитава две дъщери, които тя роди от своя мъж Кийт Ърбан.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР