Никол Кидман демонстрира перфектна форма по белоснежните плажове на Австралия.

...
Никол Кидман демонстрира перфектна форма по белоснежните плажове на Австралия.
Коментари Харесай

Никол Кидман се разсъблече полугола и пред смаяните погледи на стотици хора се награби със съпруга си

Никол Кидман демонстрира перфектна форма по белоснежните плажове на Австралия. Заедно със съпруга си Кийт Ърбън холивудската актриса бе изловена от папараци на плажа Палм Бийч в Сидни.

И ако си мислите, че 51-годишната актриса опита да се скрие от обектива на фотографите, жестоко се лъжете. За нея по-важно бе да се предпази по най-добрия начин от парещите лъчи на слънцето и да се поцелува с любимия си мъж.





Впрочем, Кидман няма нужда да се крие. Само вижте тялото й. 51-годишната звезда се намира в отлична форма. Тя с удоволствие позира пред камерите в бял бански от две части, който подчертава всичките й прелести.





Къде се крие тайната ли? В едно интервю актрисата признава, че не може да живее без океана.



„ С Кийт ставаме рано сутрин и веднага отиваме да плуваме, дори не закусваме”, споделя именитата австралийка. Освен това актрисата е почитателка на дългото бягане и на кардиотренировките.





Що се отнася до хранителния режим, Никол следи много внимателно за размера на порциите си, старае се в менюто й да има сезонни зеленчуци и не си позволява излишни количества храна дори и по празниците.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР