Ники Минаж много добре знае как да зарадва почитателите си.

...
Ники Минаж много добре знае как да зарадва почитателите си.
Коментари Харесай

Ники Минаж разкри куп пикантерии от сексуалния си живот с гаджето си изнасилвач

Ники Минаж много добре знае как да зарадва почитателите си. На профила си в Инстаграм 36-годишната изпълнителка постна гореща снимка, направена зад кулисите. На кадъра рапърката прикрива с ръка голите си гърди, а зад гърба й на колене стои стилист, който оправя тоалета й.

По време на участието си в ефира на Queens Radio пък звездата сподели пикантни подробности от живота с любимия си Кенет Пети, който 11 години е лежал в затвора за убийство и опит за изнасилване. Минаж разкри, че двамата правят секс по четири пъти на ден и винаги „ има за какво да си поговорят”.



" Познаваме се от 14 години. Той ме познава такава, каквато съм. С него не се налага да се преструвам и никога не ни е скучно. Щастлива съм”, признава скандалната изпълнителка.



С първата си присъда приятелят й се сдобива през 1995 година за опит за изнасилване на 16-годишно момиче, което нападнал с нож. Заради престъплението той прекарва 4 години в затвор в щата Ню Йорк. През 2006 г. пък е признат за виновен в убийство, заради което лежи още седем години зад решетките.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР