Ние ще се поинтересуваме от здравето на лидера на Чечения

...
Ние ще се поинтересуваме от здравето на лидера на Чечения
Коментари Харесай

Кремъл: Ще се поинтересуваме от здравето на Рамзан Кадиров

Ние ще се поинтересуваме от здравето на лидера на Чечения Рамзан Кадиров, това е казал говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде лента.ру.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8561
От администрацията на руския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През са заявили, че не са разполагали с данни за състоянието на ръководителят на южната автономна република.

" Ние ще се поинтересуваме какво е състоянието на господин Кадиров. Ще ви информираме по официалните канали, когато получим достоверни данни ", е допълнил прессекретарят на държавния глава.

Миналата седмица се появи новина, че президентът на Чечения е бил хоспитализиран в Москва, а причината за настаняването му в болница е била COVID-19.

Рамзан Кадиров е с коронавирус? Той е настанен в болница

Официални лица от автономната република са заявили, че Кадиров е бил добре и се е намирал в Чечения.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8561  Още 6 лица от област Видин са излекувани от COVID-19 Още 6 лица от област Видин са излекувани от COVID-19  Агенция Франс Прес: Ангела Меркел пое сериозен риск Агенция Франс Прес: Ангела Меркел пое сериозен риск  В Хасково са взети едвам две проби за ковид В Хасково са взети едвам две проби за ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР