Ние последната година и половина активно си говорим през медиите,

...
Ние последната година и половина активно си говорим през медиите,
Коментари Харесай

Депутат от ВМРО обясни как патриотите ще гласуват кандидатурата на Марияна Николова

Ние последната година и половина активно си говорим през медиите, не си говорим помежду си. Това коментира пред Нова телевизия депутатът от ВМРО Александър Сиди във връзка с отношенията в „ малката коалиция “ – „ Обединени патриоти “.

Сиди обясни, че не е разбрал „ Атака” да не са съгласни с кандидатурата на Марияна Николова за вицепремиер. Според него партията на Волен Сидеров ще подкрепи номинацията на гласуването в парламента в сряда: „ Смятам, че „ Обединени патриоти” след като вчера свършиха всички разговори и срещи, оставаме обединени, което би трябвало да означава, че днес „ Атака” ще подкрепят това решение”.

Депутатът обясни, че вчерашният разговор е бил в приятелска обстановка. По отношение на исканата оставка от Волен Сидеров на Красимир Каракачанов Сиди коментира: „ По отношение на това, че срещу малкия партньор във властта има изключително много атаки. Цялото това обществено недоволство, което ние като управляващи изцяло голямата коалиция се правихме, че не чуваме, а всъщност основната идея е, че трябва да чуем хората какво казват. Целият гняв беше насочен предимно към партньорите в малката коалиция. Включително с изказванията на г-н Симеонов, включително атаката срещу ВМРО как ние сме паспортна мафия, което всички органи в държавата казаха, че не е вярно. Това е нещото, което вчера е казал г-н Сидеров и е казал като своя идея и, че всъщност по-добрият вариант според него е да излезе г-н Каракачанов от управлението и трите партии да се опитаме да рестартираме доверието в себе си чрез работа, без да имаме атаките, които имаме когато сме в изпълнителната власт”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР