Ние започнахме кампания по ваксинация на хора срещу коронавирусната инфекция.

...
Ние започнахме кампания по ваксинация на хора срещу коронавирусната инфекция.
Коментари Харесай

Китай почна да ваксинира

Ние започнахме кампания по ваксинация на хора срещу коронавирусната инфекция.

Това е казал Женг Жонгвей - ръководителят на китайски институт, занимаващ се с борба срещу заразните заболявания, цитиран от Скайнюз.

По думите на експерта първите дози от препарата са получили ключови служители. Ваксинираните са били хора, наети в държавни компании, развиващи дейност извън границите на Китайската народна република. Както поясни британската медия, кампанията по ваксинацията срещу заразното заболяване е била стартирана на 22 юли.

Според Женг Жонгвей се е очаквало ваксинацията да обхване още хора през идните месеци. " Ние смятаме да имунизираме и работещите по пазарите за храни хора, служителите в обществения транспорт и наетите в сферата на услугите ", е посочил още специалистът.

В азиатската държава, където са били установени първите случаи на инфекцията, към този момент е имало 84 967 носители на заболяването (16 нови), 4634-ма починали и 79 925-ма оздравели пациенти.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11690  216 души са излекувани от общо 247 инфектирани с COVID-19 във Видин 216 души са излекувани от общо 247 инфектирани с COVID-19 във Видин  Девет случая на ковид в област Перник в интервала от 21 до 23 август Девет случая на ковид в област Перник в интервала от 21 до 23 август  В Италия учебните заведения се приготвят за рисково начало на новата образователната година В Италия учебните заведения се приготвят за рисково начало на новата образователната година
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР