Нидерландия е регистрирала през последните 24 часа над 1200 нови

...
Нидерландия е регистрирала през последните 24 часа над 1200 нови
Коментари Харесай

Ръст на заразените и починалите от COVID-19 в Нидерландия и Швейцария

Нидерландия е регистрирала през последните 24 часа над 1200 нови случая на заразяване с новия коронавирус и 123 починали, предаде Ройтерс, като се позова на здравните власти.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4846
До момента в страната е потвърдена смъртта на 2396 души от общо 21 762 инфектирани, съобщи нидерландският Институт за обществено здраве. Той обаче повтори своята позиция, че реалният брой на заразените и починалите е по-висок, тъй като не всички случаи биват потвърдени с тестване, информира БТА.

Жена на 107 години се възстанови от коронавируса в Нидерландия

Швейцария е регистрирала през последното денонощие близо 800 нови случая на заразяване с новия коронавирус и 51 починали, предаде още Ройтерс, като се позова на здравните власти. До момента в страната са починали 756 души от общо 23 574 заразени.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4846  Борисов отговори на Мавродиев за заема от 75 млн. лева

Борисов отговори на Мавродиев за заема от 75 млн. лева  Борис Джонсън към момента е в интензивно поделение Борис Джонсън към момента е в интензивно поделение  Семейство от София подари 300 защитни шлемове на Смолян Семейство от София подари 300 защитни шлемове на Смолян
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР