Не трябва да се паникьосваме. Паниката само може да разбие

...
Не трябва да се паникьосваме. Паниката само може да разбие
Коментари Харесай

Пулмолог разкри как може да различим летните вируси от COVID-19

Не трябва да се паникьосваме. Паниката само може да разбие имунната ни система. Сега е лято и не трябва да взимаме имуностимуланти. Трябва да се възползваме от хубавото време и така да трупаме имунитет.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10321
Това каза в предаването " Тази събота " по БТВ пулмологът д-р София Ангелова, която коментира ситуацията с нарастващите случаи на новозаразени с COVID-19 у нас.

Пореден антирекорд: Заразените у нас задминаха 300

" Трябва да бъдем отговорни, да пазим себе си и околните. Летните вируси и коронавируса си приличат много по симптоми. Разликата между тях може да бъде направена само с изследване. COVID-19 не е активен в природата. Той се размножава, когато попадне у нас. Не мога да правя прогнози за бъдещето. Факт е, че вирусът е между нас и не трябва да го подценяваме.

Отново ще повторя, че трябва да бъдем отговорни и да се пазим. Особено внимание трябва да обърнем на старите хора. Те са най-застрашени и на тях трябва да се обръща най-голямо внимание ", категорична бе д-р Ангелова.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10321  Англия избра да не взе участие в европрограмата за доставяне с ваксина против COVID-19 Англия избра да не взе участие в европрограмата за доставяне с ваксина против COVID-19  Калифорния ще пусне 8000 пандизчии, с цел да забави пандемията от COVID-19 Калифорния ще пусне 8000 пандизчии, с цел да забави пандемията от COVID-19  Съединени американски щати с антирекорд за трети следващ ден за случаи на COVID-19! Съединени американски щати с антирекорд за трети следващ ден за случаи на COVID-19!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР