Не трябва да се допускат лоши кредити, това е казал

...
Не трябва да се допускат лоши кредити, това е казал
Коментари Харесай

Владимир Путин: Не трябва да се допускат лоши дългове

Не трябва да се допускат лоши кредити, това е казал руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6116
Държавният глава днес е провел разговор с представители на финансовия сектор. " Сигурността на банковата система, особено в тези тежки времена, е приоритет на държавата. Ето защо много е важно финансовите институции да не допускат натрупване на дългове, които не се връщат ", е допълнил той.

Лидерът на Руската федерация е посочил още, че правителството в Москва начело с Михаил Мишустин и Централната банка трябва да помисли и разработят още мерки за подпомагане на банковия сектор. " Тези мероприятия обаче не трябва да създават затруднения за обикновените хора, които са взели кредити ", е посочил още Путин.

" Време е да се заемем и с още нещо. Ние трябва да гледаме в перспектива. Необходимо кредитите да станат по-достъпни за хората и фирмите. Така ще можем да дадем тласък на икономическото развитие нашата страна ", е заявил стопанинът на Кремъл.

Путин на 25 март е обявил седмицата до 5 април за неработна, но с получаване на заплатите. По-късно срокът е бил удължен до 30 април. Ваканцията е била част от мерките за ограничаване на разпространението на коронавируса.

Русия започна експресно тестване за COVID-19

Русия е регистрирала 4774 нови случая на коронавирус през последните 24 часа, което е било спад на броя на новите случаи за трети пореден ден. Общият брой на инфекциите е достигнал 62 773, съобщи Оперативният щаб за борба срещу разпространението на новия коронавирус.

През последното денонощие са починали 42-ма пациенти с коронавируса, с което общият брой на смъртните случаи достигна 555.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6116  Във Варненско са формирани 35 акта за липса на маски или друго защитно средство Във Варненско са формирани 35 акта за липса на маски или друго защитно средство  Какво се случва с пациентите в Пловдивско, инфектирани с COVID-19? Какво се случва с пациентите в Пловдивско, инфектирани с COVID-19?  Едва 10-годишен, а към този момент се включи в борбата с COVID-19. Вижте историята на младия донор Митко! Едва 10-годишен, а към този момент се включи в борбата с COVID-19. Вижте историята на младия донор Митко!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР