Неофициални изпитания на ваксина срещу COVID-19, предложена за одобрение, са

...
Неофициални изпитания на ваксина срещу COVID-19, предложена за одобрение, са
Коментари Харесай

Лабораторен екип тества неофициално ваксина срещу COVID-19 върху себе си

Неофициални изпитания на ваксина срещу COVID-19, предложена за одобрение, са извършили доброволци-сътрудници на Националния изследователски център по епидемиология и микробиология " Гамалея " към руското здравно министерство, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8375
По думите на директора на центъра Александър Гинцбург тестовете са преминали успешно, без възникване на странични ефекти. Всички доброволци се радвали на добро здраве и успешно изпълняват своите задължения.

Русия разработва 47 ваксини срещу коронавируса

Експериментът е протекъл успешно и сега се очаква лабораторията да получи разрешение за официални изпитания от здравното министерство. А междувременно авторите на разработката на новата ваксина сами доказали, че предлаганият им продукт е успешен.

По-рано Гинцбург заяви, че учените-разработчици са готови да тестват на себе си ваксината, още преди да получат разрешение за провеждането на клинични изпитания, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8375  Три деца са излекувани от COVID-19, потвърдиха от РЗИ-Видин Три деца са излекувани от COVID-19, потвърдиха от РЗИ-Видин  Детските градини в община Асеновград ще отворят до дни Детските градини в община Асеновград ще отворят до дни  Осъдиха мъж и жена за нарушение на домашната карантина поради COVID-19 Осъдиха мъж и жена за нарушение на домашната карантина поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР