Не ми се ще да коментирам изказвания на Корнелия Нинова.

...
Не ми се ще да коментирам изказвания на Корнелия Нинова.
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Съмнявам се някой да напусне коалицията

Не ми се ще да коментирам изказвания на Корнелия Нинова. Виждате какви обхвати използва. Интересното е, че тя боди БСП да губи основата си. ГЕРБ седят на стабилни позиции от много години, каза пред " Канал 3 " бившият председател на Народното събрание от ГЕРБ, Димитър Главчев.
Ние имаме коалиционно споразумение, на базата на което се извършва управлението. Управлението постига одобрение или неодобрение в резултат на своите действията,. Изказванията на Валери Симонов не са приемливи, но той така си говори. Всеки човек е различен, но това не означа, че подкрепям думите му. Езика на политиците трябва да е по-обран. В коалицията като такава има стабилни отношения. Има индивидуални отношения в малката коалиция, но те са лични и трябва сами да ги изчистят. Тези конфликти, няма да се пренесат в голямата коалиция, каза още той.
Съмнявам се някой да напусне коалицията. Междуличностните отношения не трябва и за момента не се пренасят към управлението. Няма кой да се чувства комфортно при протест, но това са правилата на демокрацията- който не е доволен е свободен да прави такъв. Право на всеки е да има своите искания. БСП ще се присъедини, защото тяхна работа е да иска сваляне на правителството, категоричен беше Главчев по повод предстоящия протест на майките на деца с увреждания
Не очаквайте от мен да кажа, че българското здравеопазване е зле. След като се направи опит за обществена дискусия и веднага имаше вот на недоверие. Той е несъстоятелен и абсурден. Опитваш се нещо да правиш и предизвикваш дебат и БСП искат вот на недоверие, каза още бившият председател на Народното събрание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР