Нелеп инцидент свали легендарната актриса Стоянка Мутафова от сцената за

...
Нелеп инцидент свали легендарната актриса Стоянка Мутафова от сцената за
Коментари Харесай

Нелеп инцидент свали Стоянка Мутафова от сцената, актрисата и мениджърът ѝ мълчат какво е станало

Нелеп инцидент свали легендарната актриса Стоянка Мутафова от сцената за неопределен период от време. По настояване на докторите г-жа Стихийно бедствие ще преустанови както представленията си, така и турнето из България, за представяне на автобиографичната си книга „ Добър вечер, столетие мое “, съобщава „ Телеграф “.

„ Поради нелеп инцидент от тази сутрин, с който ме изкараха извън релси здравословно и психически, ще трябва да преустановя за няколко месеца всички мои изяви по настояване на личния ми лекар. Изказвам своите извинения, че за втори път няма да се срещна с публиката в Добрич, както на нея, така и на прекрасните организатори, които вложиха толкова труд и старание. Аз също съм много разочарована като вас, но явно трябва да се кротна на моите почти 97 години! “, пише в официалния профил на Мутафова във Фейсбук.

Мениджърът на звездата Евгени Боянов беше лаконичен: „ Ами претърпя инцидент. Не е добре, така да го кажем. Всички се надяваме скоро да се възстанови и отново да ни радва “.

За момента, обаче, не е ясно кога отново ще можем да я гледаме на театрална сцена. В последните месеци здравословното състояние на Мутафова се влоши.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР