Нека покажем, че сме цивилизована държава и прозрачност, обективност и

...
Нека покажем, че сме цивилизована държава и прозрачност, обективност и
Коментари Харесай

Президентът Радев призова премиера, министрите и депутатите: Замълчете!

Нека покажем, че сме цивилизована държава и прозрачност, обективност и равнопоставеност не са празни приказки. Това каза президентът на Република България и върховен главнокомандващ Румен Радев пред журналисти след приемането на почетния караул по случай Празника на авиацията и Българските военновъздушни сили.

„ Искам да пожелая на всички хора със сини пагони много здраве, сили, енергия и вяра. Вяра за едно по-добро бъдеще на Българските военновъздушни сили, което те заслужават. Бъдеще, в което нашите прекрасни летци и авиационни специалисти ще могат да разгърнат своите способности, защото Българските ВВС не са само стожер на националната сигурност, те са извор и школа по родолюбие, патриотизъм, чест и достойнство. Благодарност и за всички наши ветерани и за семействата на военнослужещите и цивилните служители ", допълни той, цитиран от Фокус.

Президентът коментира и процедурата по разглеждане на офертите за закупуване на самолети за българската авиация. По думите му в авиацията има един много хубав термин - радиомълчание. " Призовавам и премиера, и министрите и народните представители да запазят радиомълчание, докато тече работата на междуведомствената комисия. Нека покажем, че сме цивилизована държава и прозрачност, обективност и равнопоставеност не са празни приказки ", заяви той.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР