“Нека имаме положително отношение към ваксините”. Това призова в ефира

...
“Нека имаме положително отношение към ваксините”. Това призова в ефира
Коментари Харесай

Все повече учители искат да се ваксинират

“Нека имаме положително отношение към ваксините”. Това призова в ефира на “Събуди се” по Нова телевизия председателят на синдикат " Образование " към КТ " Подкрепа " д-р Юлиян Петров.

“Процентът на учителите, които искат да се ваксинират, нараства. По предварителни данни около 30% от педагозите в детски градини и училища ще се имунизират”, поясни той. По думите му е необходимо да бъде направена разяснителна кампания за ваксините, за да може хората да бъдат по-спокойни.

“Трябва да имаме търпение. Няма как за една седмица да бъдат ваксинирани всички и да овладеем пандемията”, поясни д-р Юлиян Петров.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18058  Грипната вълна тази година ще е много по-слаба Грипната вълна тази година ще е много по-слаба  Вижте какво измислиха микробиолозите против COVID-19 Вижте какво измислиха микробиолозите против COVID-19  Германската провинция Хесен вкарва условие за тест за ковид за влизащите от България Германската провинция Хесен вкарва условие за тест за ковид за влизащите от България
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР