Не искаме повече пари, искаме с тези средства да се

...
Не искаме повече пари, искаме с тези средства да се
Коментари Харесай

Велев от АИКБ: Не искаме повече пари, а ремонт на закона

Не искаме повече пари, искаме с тези средства да се стигне до повече хора и до повече работни места. Това заяви пред " Неделята на Нова " по Нова телевизия председателят на АИКБ Васил Велев за мерките, които правителството предприема в подкрепа на бизнеса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3071
" Всички организации на работодателите имат официална позиция – този вид мярката не е работеща. От нея ще се възползват тези, които нямат нужда от подкрепа, а не тези, които имат най-голяма нужда, за да запазят работните места на служителите си ", каза още той.

Какво се разбра държавата с бизнеса и синдикатите за схемата 60/40?

Велев заяви, че работодателските организации искат ремонт на закона.

По думите на председателя на АИКБ в момента така са предвидени нещата, че за да даде държавата 23 лева, трябва предприятието, което не работи и няма приходи, да извади 77 лева.

" За малкия и среден бизнес, където работят 3/4от хората, бюджетите се връзват месец за месец. Там няма такива резерви, които да позволят да бъде приложена такава мярка за 2-3 месеца”, завърши Васил Велев.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3071  Още осем инфектирани с COVID-19 у нас, обмислят декларация за придвижване в града

Още осем инфектирани с COVID-19 у нас, обмислят декларация за придвижване в града  Уилям и Кейт: Поддържаме психологичното си здраве по време на пандемията Уилям и Кейт: Поддържаме психологичното си здраве по време на пандемията  Проф. Асен Балтов: 4 души с ковид са интубирани в Проф. Асен Балтов: 4 души с ковид са интубирани в " Пирогов "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР