Независимо от пандемията от е COVID-19 ние ще успеем да

...
Независимо от пандемията от е COVID-19 ние ще успеем да
Коментари Харесай

Кирил Ананиев: Мерките които взехме срещу COVID-19 бяха правилни

Независимо от пандемията от е COVID-19 ние ще успеем да изпълним всички задачи в рамките на бюджета на НЗОК до края на годината. Това заяви министърът на здравеопазването Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на здравеопазването ва третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през по време на изслушване в парламентарната здравна комисия в НС, предаде репортер на Novini.bg.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8326
" Оценката, която трябва да дадем на мерките, въведени в нашата страна, те бяха превантивни, своевременни, необходими. Това е едно ново заболяване, неизвестно за нас. Непрекъснато наблюдаваме процесите в целия свят. Ние бяхме една стъпка пред останалите. Оценката на моите колеги е много висока ", подчерта той.

" Не всички мерки са перфектни, но в крайна сметка можем да се гордеем, с това, че не допуснахме голяма заболеваемост и смъртност, въпреки че не бяха предприети най-строгите мерки ", изтъкна Ананиев.

" Това не е финала на мерките, ще има доразвиване, тъй като те допринасят за ниската заболеваемост. Убеден съм, че мерките които взехме в лечебните заведения и за обществото бяха правилни. Намерихме баланс ", убеден е министърът на здравеопазването.

" Мерките бяха в три насоки - в здравеопазването, в бизнеса и в социалната политика. След всяко отхлабване на мерките, ние анализираме ситуацията и предприемаме нови ", каза той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8326  Броят случаите на ковид в света се е удвоил за последния месец Броят случаите на ковид в света се е удвоил за последния месец  10 000 ирански здравни служащи са инфектирани с COVID-19 10 000 ирански здравни служащи са инфектирани с COVID-19  Заразен с ковид куриер в Румъния раздал пенсии и помощи на стотици Заразен с ковид куриер в Румъния раздал пенсии и помощи на стотици
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР