Не е имало нападение. До багажа не е имало човек.

Не е имало нападение. До багажа не е имало човек. ...

Карлос Контрера обясни каква грешка е допуснал, когато е ритнал багажа на бабата!.Не е имало нападение. До багажа не е имало човек. Това е една много грозна манипулация, каза в сутрешния блок на Нова телевизия столичният общински съветник от ВМРО Карлос Контрера по повод подадената жалба в полицията срещу него за това, че безпричинно е ритал багажа на възрастна жена по стълбите на метростанция "Сердика".
Полицейската проверка приключи и е докладвано на прокуратурата. Прокурорската проверка ше покаже какво се е случило, добави Контрера.

Карлос Контрера от ВМРО проговори за скандала с бабата в софийското метро 
Той разказа как се е стигнало до въпросната ситуация. Слизам по стълбите в петък, 14 септември, и виждам изоставен багаж до рампата за количките, Насочвам се към кашона и чантата, ритвам ги, До тях няма никой. Ядосах се, защото нашите съграждани не спират да оставят боклуци. Осъзнавам го като грешка, първо трябва да се потърси съдействие от органите на реда. Тези две момичета се появиха отнякъде, започнаха да ми крещят, едното от тях започва да ме блъска. Оказва се, че багажът е на една 87-годишна жена, Дора Николова. Публикацията внуши, че аз съм нападал някой. Първо се твърдеше, че съм много пиян, после, че само съм бил пил, заяви общинарят.
Ситуацията беше ескалирана от тези две момичета. Докато приключи полицейската проверка, върху мен се стовари цялото Фейсбук правосъдие. Ситуацията показва, че всеки може да стане жертва на фалшива новина. От един изолиран факт се създава буря в чаша вода, каза още Карлос Контрера.

Източник: blitz.bg