Недоволство в шуменско село Изгрев, което беше поставено под карантина.

...
Недоволство в шуменско село Изгрев, което беше поставено под карантина.
Коментари Харесай

Недоволство в поставеното под карантина село Изгрев

Недоволство в шуменско село Изгрев, което беше поставено под карантина. 38 са вече случаите на COVID-19 в населеното място.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9298
Има проблеми, които ще се решат, когато се вдигнат КПП-тата. Всеки ден идват да ми искат бележки. Много е трудно, заяви пред Нова телевизия кметът на Изгрев Ерджан Мюстеджеб.

До 25 юни село Изгрев е под карантина

Огнищата са на три улици в населеното място. Моето предложение към областния щаб, който ще заседава утре, ще е да не бъде блокирано цялото село, а само трите улици с поставените под карантина, заяви Нехрибан Ахмедова, кмет в община Венец.

Мерките не са строги, огнището е овладяно, коментира от своя страна областният управител на Шумен Стефан Желев.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9298  Проф. Радостина Александрова: Вирусът е тук, пандемията не е загаснала Проф. Радостина Александрова: Вирусът е тук, пандемията не е загаснала  Седем нови случая на ковид в Кюстендилско Седем нови случая на ковид в Кюстендилско  Учени: Далече сме от какъвто и да е завършек на епидемията Учени: Далече сме от какъвто и да е завършек на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР