На 8 и 9 октомври екипът на СПОРТ ТОТО беше

...
На 8 и 9 октомври екипът на СПОРТ ТОТО беше
Коментари Харесай

Спорт Тото пристигна в Козлодуй и Червен бряг с джакпот от над 2 600 000 лева

На 8 и 9 октомври екипът на СПОРТ ТОТО беше в Северна България, за да организира две специални събития на централните площади в Козлодуй и Червен бряг. Двама участници в игрите на Български спортен тотализатор официално получиха ключовете за новите си автомобили, спечелени от тото игрите.

Късметлийката от Козлодуй се казва Мариела Вачева, на 41 години, редовен участник в ТОТО игрите, заедно със съпруга си. Тя стана притежател на практичен градски автомобил – Форд Фиеста, спечелен в 73-ия тираж на Втори тото шанс на „ Тото 2 – 6 от 49 “. Другият щастливец е собственик на аптека в Червен бряг. Името му е Димитър Димитров и казва, че винаги играе с абонамент за 5 тиража. Пуска си по два фиша, всеки с попълнени четири колонки. Той се сдоби с Форд ЕкоСпорт от 72-ия тираж на Втори тото шанс на „ Тото 2 – 6 от 49 “. Семейството му има кола, но е по-малка, а той като любител на по-големите превозни средства казва, че тази ще я кара с огромно удоволствие.

БСТ е единственият държавен хазартен оператор, който дава 33% от своите постъпления за българския спорт и спортни федерации. Само през 2017 г. ТОТОТО е осигурило близо 54 000 000 лева в подкрепа на спорта. Всеки участник в игрите на БСТ прави спорта у нас възможен.
Освен големите джакпоти, които не спират да се натрупват, СПОРТ ТОТО предлага още изкушения и примамливи предложения. Срещу минимален залог от един лев в „ Тото 2 – 6 от 49 “ човек може да спечели: Джакпот от над 2 600 000 в играта; Привлекателна сума, ако уцели петица или четворка;До 120 000 лева от Втори тото шанс;Лек автомобил. А ако сте попълнили Тото джокер, имате още една възможност да проверите късмета си. Там джакпотът за тиража този четвъртък се очаква да достигне 100 000 лева срещу залог само от 20 ст.

На събитията от ТОТОТО разкриха, че има и още изненади! Всеки, който регистрира номера на непечелившия си талон „ Фен зона “ на https://lottery.toto.bg/ до 3 ноември, ще има възможността да спечели една от десет печалби – футболни джаги. Тегленето ще се проведе на 4 ноември в предаването на СПОРТ ТОТО по БНТ1, а късметлиите ще получат джагите лично от голмайстора Емил Костадинов на специално събитие. Партньор на играта „ Печалби плюс – Фен зона “ е Български футболен съюз.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР