На 30 март 2020 година в Първо РУ - Плевен

...
На 30 март 2020 година в Първо РУ - Плевен
Коментари Харесай

Втори мъж си счупи телевизора като протест срещу мерките за коронавируса

На 30 март 2020 година в Първо РУ - Плевен е образувано досъдебно производство за хулиганство. Това съобщиха от ОДМВР-Плевен.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3357
На 28 март пред жилищен блок в плевенския квартал „ Дружба “ 36-годишен и 43-годишен са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Ямболия потроши телевизора си и призова и другите да направят същото. Прокуратурата го погна

Мъжете счупили телевизор с брадва, ругатни и псувни по отношение на извънредните мерки, взети срещу пандемията от Covid-19. Техните действия са заснети с мобилен телефон и видеоклипът е публикуван в социална мрежа, като е станал достояние на неограничен брой лица.

Извършителите са задържани за срок до 24 часа. Уведомен е прокурор. За престъпление по чл.325, ал.1 от НК продължава работа разследващ полицай.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3357  Матурите в Китай се отсрочват Матурите в Китай се отсрочват  Изкуственият разсъдък може да предскаже тежките затруднения от COVID-19 Изкуственият разсъдък може да предскаже тежките затруднения от COVID-19  Прокуратурата във Варна преглежда 95 производства на хора, нарушили карантината си или подали подправени сигнали Прокуратурата във Варна преглежда 95 производства на хора, нарушили карантината си или подали подправени сигнали
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР