На 27-ми срещу 28-ми септември, точно в 00:01 ч. хипермаркет

...
На 27-ми срещу 28-ми септември, точно в 00:01 ч. хипермаркет
Коментари Харесай

Новите iPhone Xs и iPhone Xs Max идват в Технополис

На 27-ми срещу 28-ми септември, точно в 00:01 ч. хипермаркет Технополис в столичния Сердика център ще отвори врати специално за премиерата на новите модели на Apple - iPhone Xs и iPhone Xs Max. Тогава най-големите почитатели на маркaта ще имат възможността да са сред първите, които да видят, тестват и купят очакваните смартфони.

Технополис за поредна година е избран от Apple за партньор в лансирането на новите модели iPhone. Веригата ще покаже на клиентите си iPhone Xs и iPhone Xs Max още в първите минути на премиерата в България. На 28-ми септември сутринта новите модели на Apple ще могат да бъдат закупени и в останалите хипермаркети на веригата, както и от нейния онлайн магазин.

iPhone Xs и iPhone Xs Max са със Super Retina дисплеи, съответно 5.8 и 6.5 инча, оборудвани със специално създадени OLED панели. Така се постига HDR дисплей, който е с изключително точни цветови гами, наситен черен цвят и неустоима яркост. Подобрена е Face ID функцията, което прави отключването на новия iPhone и вписването в приложения още по-лесно.

Новото поколение iPhone се захранва от A12 чип със следващо поколение Neural Engine функции, който използва машинно обучение в реално време. То идва и с най-новата мобилна операционна система на Apple - iOS 12, която дава множество нови, мощни функции. С тях iPhone Xs и iPhone Xs Max стават още по-лични и персонализирани отвсякога.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР