На 13 април 2020 година служители на ОДМВР – Плевен

...
На 13 април 2020 година служители на ОДМВР – Плевен
Коментари Харесай

Двама нарушиха карантината си в Плевенско

На 13 април 2020 година служители на ОДМВР – Плевен са образували две бързи полицейски производства за нарушаване на мерки, издадени против разпространяването на заразна болест по хората.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5321
В 14.15 часа екип от РУ – Долни Дъбник при извършена проверка установява, че 27-годишен не е изпълнил задължението да не напуска дома си в града.

Същия ден около 14:15 часа служители на полицията в РУ - Червен бряг при проверка на адрес в ж.к „ Победа “ установяват, че 18-годишен, поставен под карантина, също не е неизпълнил задължението си да не напуска жилището, посочено в саморъчно попълнена от него декларация.

Сезирана е прокуратурата. По образуваните бързи производства работа продължават разследващи полицаи.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5321  Япония приготвя спомагателни ограничения в поддръжка на стопанската система поради COVID-19 Япония приготвя спомагателни ограничения в поддръжка на стопанската система поради COVID-19  Глобиха 18 поданици на област Разград за неносене на защитни маски Глобиха 18 поданици на област Разград за неносене на защитни маски  57-годишен наруши карантината си в Хасково 57-годишен наруши карантината си в Хасково
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР