Националният оперативен щаб ще проведе редовния си брифинг утре, 24

...
Националният оперативен щаб ще проведе редовния си брифинг утре, 24
Коментари Харесай

НОЩ ще направи изявление за COVID-19 и ваксините навръх Бъдни вечер

Националният оперативен щаб ще проведе редовния си брифинг утре, 24 декември, за да запознае общността с актуалната обстановка с разпространението на COVID-19 у нас и предприетите противоепидемични мерки.

Очаква се една от темите да бъде и за предстоящото в неделя ваксиниране, тъй като пред медиите ще застане и председателят на Националния ваксинационен щаб проф. Красимир Гигов.

Сред останалите участници в пресконференцията, която ще се проведе в сградата на Министерски съвет, ще бъдат министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, маг. фарм. Богдан Кирилов, както и членове на Националния оперативен щаб.

Очаквайте на живо пресконференцията на НОЩ утре на сайта на и във Фейсбук страницата ни от 10.00 часа.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17257  Университетската болница в Плевен започва имунизацията против COVID-19 Университетската болница в Плевен започва имунизацията против COVID-19  Американка беше изписана от болница след 8-месечен престой поради COVID-19 Американка беше изписана от болница след 8-месечен престой поради COVID-19  Белгийското градче, където се създава първата в Европейски Съюз ваксина против коронавирус, чака да избави света Белгийското градче, където се създава първата в Европейски Съюз ваксина против коронавирус, чака да избави света
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР