Националният експерт по инфекциозни заболявания на САЩ д-р Антъни Фаучи

...
Националният експерт по инфекциозни заболявания на САЩ д-р Антъни Фаучи
Коментари Харесай

Антъни Фаучи очаква в началото на декември да е ясно ще има ли надеждна ваксина срещу COVID-19

Националният експерт по инфекциозни заболявания на САЩ д-р Антъни Фаучи прогнозира, че в началото на декември ще е ясно дали ще има ефективна и безопасна ваксина срещу COVID-19, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

В интервю за Би Би Си американският специалист каза още, че масово ваксиниране ще е възможно едва в края на 2021 година.

" Ще знаем дали ще има безопасна и ефикасна ваксина в края на ноември или началото на декември. Що се отнася до ваксиниране на значителна част от населението, за да има сериозно отражение върху динамиката на разпространение на заразата, това вероятно няма да се случи преди второто или третото тримесечие на годината ", каза той.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13780  Италия затваря театрите, киносалоните и спортните зали Италия затваря театрите, киносалоните и спортните зали  БХРА упорства за ясни ограничения и правила, при които се затварят хотели и заведения за хранене БХРА упорства за ясни ограничения и правила, при които се затварят хотели и заведения за хранене  Испания разисква ново изключително състояние Испания разисква ново изключително състояние
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР