На този етап няма лесно решение на проблема COVID-19, това

...
На този етап няма лесно решение на проблема COVID-19, това
Коментари Харесай

СЗО: Няма лесно решение на проблема COVID-19

На този етап няма лесно решение на проблема COVID-19, това е казал генералният директор на Световната здравна организация (СЗО)Тедрос Аданом Гебрейесус, предаде Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11101
Ръководителят на международната организация на виртуална пресконференция е посочил, че разпространението на смъртоносната зараза не е било овладяно. " Ситуацията е сериозна. На този етап ние не разполагаме с някакво лесно решение на този проблем. Голяма е и вероятността в скоро време да нямаме такова ", е посочил още Гебрейесус.

Думите на външния министър на Етиопия от 2012 г. до 2016 г. са били изречени броени дни след като СЗО е предупредила, че пандемията може да продължи дълго, а нейните последици да не бъдат преодолени с десетилетия.

Британската медийна корпорация припомни, че по света са разработили на ваксини срещу заболяването. " През юли експерти от Оксфорд са разработили препарат, който дава надежда. Около 10 000 доброволци ще участват в изпитанията на средството за имунизация ", допълни Би Би Си.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11101  Белгия вкара нови ограничения за пътуващите от България Белгия вкара нови ограничения за пътуващите от България  Двама служители на реда от Смолян са с COVID-19 Двама служители на реда от Смолян са с COVID-19  61 случая на COVID-19 са регистрирани в област Благоевград от 31 юли до 2 август 61 случая на COVID-19 са регистрирани в област Благоевград от 31 юли до 2 август
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР